Από το 2010 βρίσκεται στην Zalgiris Kaunas. Μέχρι τα 22 του χρόνια, 2014, βρισκόταν δανεικός σε Λιθουανικές μικρομεσαίες ομάδες. Από εκεί και έπειτα έχει 6 γεμάτες σεζόν (μαζί με την φετινή) me thn  Zalgiris Kaunas σε Euroleague και LKL.

Κάθε χρόνο παρουσιάζεται βελτιωμένος σε κάποιον τομέα. Παίκτης-προπονητή που θα κάνει όλη την βρώμικη δουλειά έτσι ώστε να βοηθήσει την ομάδα να κερδίσει. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως ο Šarūnas Jasikevičius λέει τα καλύτερα για τον 28χρόνο πολυθεσίτη παίκτη.

Φέτος στα 28 ματς μέχρι την διακοπή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ο Ulanovas είχε 8.3 πόντους με 47% στο δίποντο και 37% στο τρίποντο.

Το συμβόλαιο του λήγει και κάθε προπονητής θα τον ήθελε στην ομάδα του. Η Armani Milano εξέφρασε πρώτη το ενδιαφέρον της για τις υπηρεσίες του παίκτη αλλά πλέον έχει ήδη κινηθεί πολύ δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και παραμένει άγνωστο αν ενδιαφέρεται ακόμα. Κανένα πρόβλημα για τον Λιθουανό, καθώς Real Madrid, Zenit και Παναθηναϊκός φέρονται να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του.

Αν μη τι άλλο ένα πολύ “καυτό” καλοκαίρι για τον Edgaras, ο οποίος ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα του μακριά από την Λιθουανία…