Στην χώρα μας, υπάρχουν αρκετοί παραδοσιακοί τρόποι, με τους οποίους μπορούμε να αποχαιρετήσουμε ένα αγαπημένο μας πρόσωπο. Η πρώτη εικόνα που θα έρθει στο μυαλό μας, βέβαια, είναι ο χαιρετισμός κουνώντας το μαντήλι, δείχνοντας ξακάθαρα στον άνθρωπο που φεύγει το πόσο θα μας λείψει. Υπάρχει κι ένας πιο χαρακτηριστικός, αν και λιγότερο συνηθισμένος τρόπος, κατά τον οποίο ρίχνουμε νερά πίσω από αυτόν τον αποχωρήσαντα, θεωρώντας ότι του προσφέρουμε τύχη στο δρόμο του.

Κάπως έτσι σκέφτηκαν οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε, με την ομάδα τους να αποχωρεί σήμερα από την Κωνσταντινούπολη μέσω πούλμαν για το αεροδρόμιο της πόλης. Εκεί, θα πάρουν την πτήση για τη Μαδρίτη, με την πρώτη τους συμμετοχή σε Final-4 να είναι γεγονός, υπό τις οδηγίες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Το βράδυ της Παρασκευής, συγκεκριμένα, οι Τούρκοι θα αγωνιστούν κόντρα στην οικοδέσποινα Ρεάλ, με στόχο την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης. Ο ενθουσιασμός στις τάξεις του συλλόγου είναι έκδηλος, με τους φίλους του να τους… ξεπροβοδίζουν πετώντας νερά, είτε με την χρήση κουβάδων, είτε με την χρήση… πυροσβεστικής μάνικας.

fener-leoforeio-apoxorisi-collage

fener-leoforeio-apoxorisi

Η χαρά των οπαδών, μεταδόθηκε πολύ εύκολα και στους παίκτες, οι οποίοι φαίνεται να χαίρονται την παρθενική συμμετοχή της ομάδας στο κορυφαίο γεγονός.

fener-paiktes-leoforeio