Δεν ξέρω τι θα γίνει σήμερα στην Βαρκελώνη. Και λογικά η Μπάγερν θα φάει 20π από την Μπαρτσελόνα. Αλλά ξέρω ότι σε μια ακόμα σειρά ο Αντρέα Τρινκέρι έχει κάνει ρουά ματ σε ένα ακόμα σπουδαίο προπονητή,τον Σάρας.

Ο Ιταλός τεχνικός που δεν είχε πιάσει στην Εθνική μας ομάδα προ 10ετίας αλλά είχαμε εξηγήσει το πως και γιατί, είναι για μένα ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά τώρα και ειδικά σε σχέση και με την τιμή συνεργασίας. Πέρσι η Μπάγερν αποκλείστηκε πολύ δύσκολα με μειονέκτημα από το Μιλάνο με 3-2 και φέτος λογικά πάλι θα αποκλειστεί με 3-2 από την πανίσχυρη Μπαρτσελόνα. Παίζοντας χωρίς τους δύο βασικούς της περιφερειακούς Αμερικανούς ,τους Γουόλτεν και Χίλιαρντ, πάλεψε στο πρώτο ματς στην Βαρκελώνη για 35′ (67-62),έκανε το μπαμ με περίπατο και 15π στη συνέχεια και πήρε την έδρα, την έχασε σχετικά εύκολα(66-75) και διέλυσε την πανίσχυρη Μπάρτσα έχοντας και 25π με τρομερή άμυνα.

Ολα αυτά με μια ομάδα 5-6εκ το πολύ. Οι δικοί μας εδώ ακόμα θα έβρισκαν δικαιολογίες για την έλλειψη παικτών και το χαμηλό μπάτζετ.Ο Τρινκέρι ούτε δικαιολογίες βρίσκει ,ούτε τίποτα. Και τον έχουν ,την Μπάγερν δηλ, να παίζει και πρωτάθλημα και κυπελλο ταυτόχρονα ακόμα και μέσα σε 48 ώρες όταν εδώ οι δικοί μας θέλουν συνήθως και ρεπό …ενός μήνα για να είναι ξεκούραστες οι ομάδες τους λες και έσκαβαν στο Μετρό!

 Ο Ιταλός είναι μακράν ο πιο ταλαντούχος και έξυπνος τεχνικός και ειδικά για ομάδες με χαμηλά μπάτζετ και χωρίς τη μεγάλη πίεση. Αυτό, αν θα κάνει δηλ το βήμα να πάει στην πρώτη γραμμή με επιτυχία, είναι ένα άλλο θέμα.

Καθώς θυμάστε και την περίπτωση Πιανιτζάνι πχ.  Ο Τρινκέρι όμως δίνει ρεσιτάλ με μια ομάδα με χαμηλό μπάτζετ και με ελλείψεις και παίζει μπασκετάρα ειδικά στην άμυνα εγκλωβίζοντας τους διάσημους αντιπάλους της και κερδίζοντας απόλυτα τις εντυπώσεις.

Το ερώτημα είναι πως δεν ασχολήθηκε πχ πέρσι ο ΠΑΟ μαζί του όταν το είχαμε γράψει μάλιστα κιόλας. Ο Τρινκέρι ήταν ελεύθερος για όσους θυμούνται και το κασέ του δεν νομίζω ότι ξεπερνά τις 300-350χιλ.

Συνεπώς μιλάμε για πραγματική ευκαιρία που έχασε ο ΠΑΟ καθώς έχει και το ίδιο αγωνιστικό μπάτζετ με την Μπάγερν. Η ευκαιρία θα είναι εδώ πάλι;