Η Χίμκι επικράτησε στο Κάουνας της Ζαλγκίρις με 76-71 και έμεινε ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης στα πλει οφ της Ευρωλιγκας. Ωστόσο, αυτό που έκανε εντύπωση ήταν η κίνηση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς να ζητήσει δυο τάιμ άουτ στα τελευταία δευτερόλεπτα κι ενώ το ματς είχε κριθεί υπέρ της ομάδας του, με αποτέλεσμα να αποδοκιμαστεί. Αυτό προκάλεσε και την αντίδραση του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ο οποίος μετά την τυπική χειραψία μετά το τέλος της αναμέτρησης φάνηκε να του λέει «that’ s bullshit» («αυτό είναι μ…α»), ενώ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του και στη συνέντευξη Τύπου.

Συγκεκριμένα ο Σάρας ανέφερε: «Ο αντίπαλος έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει, αλλά αυτό είναι ακατανόητο. Εγώ για παράδειγμα δεν θα ήθελα η ομάδα μου να επιχειρήσει σουτ σε μια τελευταία επίθεση αν προηγείτο με 30 πόντους. Ίσως ο κ. Ιβάνοβιτς φοβήθηκε μήπως γυρίσουμε το ματς με τη ζώνη».

Από την πλευρά του ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς δικαιολογήθηκε λέγοντας: «Είμαι στην ομάδα λίγες μέρες και θέλω να δουλέψουμε πάνω σε κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις. Δεν είχα κακή πρόθεση και δεν πιστεύω πως έκανα κάτι κακό».