H Μπάμπεργκ “άλωσε” το ΣΕΦ, επικρατώντας του Ολυμπιακού με 77-72 στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του Τop-16 της Euroleague, με τον προπονητή της, Αντρέα Τρινκιέρι, να τονίζει στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση του αγώνα την σπουδαιότητα του αποτελέσματος, επισημαίνοντας παράλληλα πως αυτή νίκη δίνει στην ομάδα του το δικαίωμα να ελπίζει.

Aναλυτικά όσα δήλωσε:

“Είχαμε ακόμη τις πληγές από την ήττα από τη Ρεάλ. Βρεθήκαμε σε ανάλογη θέση στο τέλος της τρίτης περιόδου με τον Ολυμπιακό να πλησιάσει από το -24 στο -10, αλλά αυτή τη φορά αντιδράσαμε πολύ καλύτερα και καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε τη δυνατή αντεπίθεση του Ολυμπιακού. Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη, αλλά δεν αλλάζει πολλά στην ουσία του ομίλου που παραμένει πάρα πολύ δύσκολος, ένας όμιλος του θανάτου. Πάντως αυτή η νίκη μάς δίνει ένα δικαίωμα στην ελπίδα”.

Από την πλευρά του, ο Ντάριους Μίλερ πρόσθεσε: “Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Θέλαμε να παίξουμε όσο καλύτερα ήταν δυνατό. Καταφέραμε να εμποδίσουμε τον Ολυμπιακό να κάνει κάποια πράγματα που του αρέσουν στο παιχνίδι του. Ηταν πολύ δύσκολο, αλλά παίξαμε σπουδαία ως ομάδα και πήραμε μια μεγάλη νίκη”.