Ο Μίλαν Τόμιτς δήλωσε πως η κούραση δεν πρέπει να επηρεάσει τον Ολυμπιακό και  ανέφερε ότι οι “ερυθρόλευκοι” πρέπει να παρουσιαστούν ακόμη πιο έτοιμοι την Πέμπτη (23/04, 22:00) και να τελειώσουν τη σειρά απέναντι στην Μπαρτσελόνα

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου:

«Εμείς περιμέναμε ένα τέτοιο δύσκολο παιχνίδι, παίζαμε με έναν μεγάλο αντίπαλο. Είχαμε πει πως πρέπει να κερδίσουμε αυτά τα ματς από την άμυνα και να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό. Είχαμε αρκετούς πόντους από αιφνιδιασμό στο πρώτο ημίχρονο, στο τρίτο δεκάλεπτο πέσαμε λίγο και στην τέταρτη περίοδο παίξαμε εξαιρετική άμυνα. Αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ δυνατά. Την Πέμπτη πρέπει να είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι για να προκριθούμε στα Φάιναλ Φορ. Σε αυτό το επίπεδο δεν μετράει μόνο η άμυνα, αλλά και η επίθεση. Είχαμε αιφνιδιασμούς, μετά κουραστήκαμε λίγο και παίξαμε το παιχνίδι στο πέντε εναντίον πέντε. Το ελέγξαμε αμυντικά και κερδίσαμε».

Στη συνέχεια ο Μίλαν Τόμιτς, ανέφερε: «Δεν υπάρχει κούραση. Ο καθένας θα ήθελε να είναι σε αυτά τα ματς και η κούραση περνάει σε δεύτερη μοίρα. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας, να κάνουμε μια προπόνηση και ετοιμαζόμαστε για το επόμενο ματς».