Η θέληση του Zeljko Obradovic να παραμείνει στη Fenerbahce φαίνεται πως είναι αρκετή καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα από την Τουρκία, ο Σέρβος προπονητής υποσχέθηκε πως θα παραμείνει στον τουρκικό σύλλογο παρά τη μείωση που θα υπάρξει στο μπάτζετ της ομάδας.

  Το θέμα που ”καίει” πιο πολύ τη Fenerbahce τον τελευταίο καιρό είναι αν θα παραμείνει ή όχι ο Obradovic. Πάντως, σημερινό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Σέρβος προπονητής συμφώνησε να παραμείνει ακόμα και με μείωση του μπάτζετ που θα υπάρξει στην τουρκική ομάδα, δείχνοντας έτσι τη θέληση του να συνεχίσει στη Fenerbahce.

«Η Fenerbahce και ο Obradovic είχαν τηλεδιάσκεψη την περασμένη εβδομάδα και ο προπονητής υποσχέθηκε ότι θα συνεχίσει. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα οριστούν οι όροι του συμβολαίου. Αν και το μπάτζετ θα μειωθεί, ο Obradovic θέλει να μείνει και να συνεχίσει», ανέφερε χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ του Τούρκου δημοσιογράφου.

 Ωστόσο, τίποτε δεν είναι οριστικό και πρέπει να υπάρξουν πρώτα οι επίσημες ανακοινώσεις ώστε να φανεί αν ο Obradovic θα παραμείνει ή όχι. Μία κατάληξη που ίσως επηρεάσει και το μεγάλο «κυνήγι» του Ολυμπιακού για τον Κώστα Σλούκα. Και αυτό γιατί, εφόσον επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ και παραμείνει στη Fener ο Obradovic, δυσκολεύει η περίπτωση του Σλούκα για τους «ερυθρόλευκους» καθώς ο Έλληνας γκαρντ θα έχει ακόμα ένα λόγο για να παραμείνει στην ομάδα που βρίσκεται τα τελευταία 5 χρόνια