Ο Έλληνας πρώην διεθνής το κρατάει «μανιάτικο»…

Παραλίγο επεισόδιο του Παπαλουκά με Έλληνα δημοσιογράφο. Ο πρώην άσος του Ολυμπιακού φαίνεται ότι το κρατάει μανιάτικο με τους Έλληνες δημοσιογράφους και στην προκειμένη περίπτωση έχει και άδικο κιόλας. Όλα ξεκίνησαν όταν στην σημερινή «γιορτή» στην Sol, δημοσιογράφος (δεν έχει σημασία ποιος, αν και είναι και από τα μεγάλα ονόματα και με πολλά χρόνια στο χώρο) πήγε να του μιλήσει και να πάρει δηλώσεις και ο Έλληνας πρώην διεθνής άσος αρνήθηκε να πει το παραμικρό και μάλιστα έδειξε και ενοχλημένος. Αυτή του η συμπεριφορά είχε σαν αποτέλεσμα, την αντίδραση του δημοσιογράφου, η οποία ήταν και έντονη κιόλας, αλλά ευτυχώς δεν πήρε διαστάσεις.  

Ο Παπαλουκάς φαίνεται να τα έχει βάλει με τα ελληνικά media, θεωρώντας ότι δεν τον στήριξαν όσο έπρεπε ή μάλλον όσο ήθελε, με την υπόθεση με τον Ολυμπιακό και την «διαμάχη» που είχε με την ερυθρόλευκη ΚΑΕ. Έτσι έχει αποφασίσει ο ίδιος (δικαίωμα του φυσικά) ότι δεν θα μιλάει σε Έλληνες δημοσιογράφους.

Για το λόγο αυτό αρνήθηκε και σήμερα να πει το παραμικρό. Μόνο που το άδικο που έχει στην προκειμένη περίπτωση είναι ότι έχει ρόλο από την Ευρωλίγκα και δεν μιλάει απλά σαν Παπαλουκάς, αφού ήταν μέρος της τελετής των σημερινών βραβεύσεων. Και δεν μπορεί σε ένα Final-4 να μην μιλάει σε Έλληνες δημοσιογράφους, από την στιγμή που υπάρχει μάλιστα και ελληνική εκπροσώπηση στην Μαδρίτη, με την παρουσία του Ολυμπιακού. Και από την στιγμή που και ο ίδιος Έλληνας είναι και κάποτε στους έλληνες δημοσιογράφους μιλούσε και με το παραπάνω.