Ως την τελευταία ευκαιρία για μία νίκη μπροστά στο κοινό τους αντιμετωπίζουν το αυριανό παιχνίδι (28/3) απέναντι στον Παναθηναϊκό, οι άνθρωποι της Μπάμπεργκ. Τόσο ο Κρις Φλέμιγκ όσο κι ο Κάσεϊ Γιάκομπσεν δήλωσαν πως  το παιχνίδι αυτό είναι σημαντικό για την ομάδα τους γιατί θα τους δώσει ώθηση κι αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια της χρονιάς στο γερμανικό πρωτάθλημα.

“Είχαμε τη δυνατότητα να ξεκουραστούμε κάποιες μέρες, ενώ αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας. Είναι σημαντικό για μας να κερδίσουμε στο σπίτι μας. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τον Παναθηναϊκό, επομένως  περιμένω ένα έντονο παιχνίδι” δήλωσε ο προπονητής της γερμανικής ομάδας.

“Σίγουρα χρειαζόμαστε μία νίκη αυτοπεποίθησης, που θα μας βοηθήσει και στη συνέχεια της χρονιάς. Είναι το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας, η τελευταία μας ευκαιρία για μία νίκη στο σπίτι μας. Θα είναι δύσκολο επειδή ο Παναθηναϊκός έχει πολύ μεγάλο κίνητρο για τη νίκη. Θέλουν να μείνουν κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. Μπορεί πολλοί να πιστεύουν ότι δεν είναι σημαντικό παιχνίδι για μας, στην πραγματικότητα όμως είναι για την βελτίωση της ομάδας μα” πρόσθεσε ο Γιάκομπσεν.