Την πρώτη της νίκη στην διοργάνωση θέλει η Μπάμπεργκ, ώστε να μην είναι η μοναδική ομάδα στην ιστορία του Top-16, που τελειώνει χωρίς να έχει ένα ροζ φύλλο αγώνα στις αποσκευές της. Αυτό τόνισαν και στις δηλώσεις τους οι άνθρωποι της γερμανική ομάδας.

“Είναι ένα παιχνίδι τιμής και για τις δύο ομάδες. Ο καθένας θέλει να κλείσει τη φετινή χρονιά με νίκη. Πιστεύω ότι οι παίκτες μου θέλουν να δείξουν την καλή δουλειά μας. Πηγαίνουμε στη Λιθουανία για να αγωνιστούμε κι ανυπομονούμε να παίξουμε το παιχνίδι και να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη στο Top-16″ τόνισε ο Κρις Φλέμιγκ.

“Είναι η τελευταία μας ευκαιρία να πάρουμε μία νίκη και φυσικά θα το προσπαθήσουμε. Μπορεί αυτό το παιχνίδι να μην σημαίνει τίποτα για τους άλλους, αλλά για μας είναι μεγάλος αγώνας. Θέλουμε να κερδίσουμε ώστε να τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την Ευρωλίγκα και να επικεντρωθούμε στον βασικό μας φετινό στόχο. Η Ζαλγκίρις έχει το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα της, έχει πολύ κόσμο κι ένα υπέροχο γήπεδο. Επομένως φυσιολογικά θα θέλουν τη νίκη για να κλείσουν τη χρονιά με θετικό τρόπο” πρόσθεσε ο Νάχμπαρ.