Το έμφραγμα που υπέστη ο Pablo Laso πριν ένα μήνα συγκλόνισε όλη την μπασκετική κοινότητα, όμως ευτυχώς αυτό το πρόβλημα υγείας δεν τον απέτρεψε από τα συνεχίσει την καθημερινότητα κανονικά σε αρκετούς τομείς. Βέβαια ο Ισπανός προπονητής έμεινε όπως ήταν αναμενόμενο έμεινε εκτός πάγκων για το υπόλοιπο των πλέι οφ του ισπανικού πρωταθλήματος.

Παρά το γεγονός ότι δεν βρισκόταν στον πάγκο ο 55χρονος κόουτς δεν άντεξε να μείνει μακριά από την αγαπημένη του ομάδα και μάλιστα ήταν στο γήπεδο στον τέταρτο τελικό απέναντι στην Barcelona, όταν κι επισφραγίστηκε η επιστροφή των Μαδριλένων στα πρωταθλήματα. Η ραγδαία βελτίωση στην κατάστασή του, αλλά και το πάθος του για το μπάσκετ συνηγορούσαν στην επιστροφή του στους πάγκους την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όμως η ισπανική  “elespanol.com” βάζει νέα δεδομένα στο τραπέζι.

Συγκεκριμένα η “Βασίλισσα” πρότεινε στον Ισπανό προπονητή να απέχει από τους πάγκους για μία σεζόν, λαμβάνοντας όμως όλα τα χρήματα του συμβολαίου του. Ο λόγος της πρότασης αυτής είναι προφανής και έχει να κάνει με το ζήτημα υγείας που τον ταλαιπώρησε. Ο Laso όπως αναφέρει το δημοσίευμα δεν έχει δώσει ακόμη απάντηση στους πρωταθλητές Ισπανίας, την στιγμή που οι δύο πλευρές μπορούν να οδηγηθούν ακόμη και στο διαζύγιο αν δεν βρεθεί ούτε στο ελάχιστο κάποια κοινή συνισταμένη μεταξύ τους.