Το αίσθημα του ρεβανσισμού επικρατεί στις τάξεις της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για τις δύο απώλειες τίτλου στην Ευρωλίγκα… εξαιτίας του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Βιτάλι Φριτζόν. Ο Ρώσος σουτέρ, αναφέρθηκε στον καθοριστικό ρόλο του Βασίλη Σπανούλη στο παιχνίδι των «ερυθρολεύκων», ενώ μίλησε για το διακαή πόθο των παικτών του Δημήτρη Ιτούδη για την κατάκτηση του τροπαίου.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

«Δύο συνεχείς χρονιές ο Ολυμπιακός μάς έφραξε το δρόμο στο Φάιναλ Φορ. Θέλουμε οπωσδήποτε να πάρουμε εκδίκηση. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε το παρελθόν, αλλά το σήμερα. Και αυτή τη φορά έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα, με εξαιρετικό ρόστερ και σε άριστη κατάσταση».

«Ο Ολυμπιακός βασίζεται πολύ στον ηγέτη του, τον Σπανούλη. Το 70% των επιθέσεων περνά από τα χέρια του. Γενικά έχουν πολύ καλή ομάδα, αλλά πολλά εξαρτώνται από τον Σπανούλη».

«Έχουν πολύ καλή άμυνα, αλλά η ΤΣΣΚΑ έχει το ταλέντο να τα καταφέρει απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Αν παίξουμε στο μάξιμουμ και σαν ομάδα, έχουμε πολύ καλές πιθανότητες όχι μόνο να πάμε στον τελικό, αλλά και να πάρουμε τον τίτλο. Έχουν περάσει επτά χρόνια από την τελευταία κατάκτηση του τίτλου και το θέλουμε όλοι πολύ».