Σύμφωνα με τον Σάσα Ομπράντοβιτς (φώτο), οι παίκτες της Άλμπα Βερολίνου θυμούνται ακόμα την πολύ κακή εμφάνιση του πρώτου αγώνα στο Κάουνας, όταν και συντρίφτηκαν από την Ζαλγκίρις με 92-56. Πλέον, στο γήπεδό τους, αν κι είναι βαθμολογικά αδιάφοροι, θέλουν τη νίκη, ώστε να αποδείξουν ότι εκείνο το βράδυ ήταν απλά μία κακή παρένθεση.

“Αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας για τη φετινή χρονιά της Ευρωλίγκας και μία νίκη θα ήταν ότι καλύτερο για να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας. Νομίζω ότι η Ζαλγκίρις είναι ο καλύτερος αντίπαλος, που θα μπορούσαμε να έχουμε σε αυτό το παιχνίδι, γιατί πριν από 8 βδομάδες στο Κάουνας κάναμε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια μας γι αυτή τη σεζόν.

Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να το θυμίσω αυτό στους παίκτες μου πριν τον αγώνα. Θα κάνουμε ότι καλύτερο για να βελτιώσουμε την εικόνα μας απέναντι στη Ζαλγκίρις. Αυτοί είναι σε μία δύσκολη κατάσταση αυτή την περίοδο, αλλά απέδειξαν την περασμένη βδομάδα απέναντι στην Εφές, ότι τόσο έμπειρους και ταλαντούχους παίκτες είναι ακόμα πολύ δύσκολο να τους κερδίσεις” τόνισε ο Σάσα Ομπράντοβιτς.

“Παρά το γεγονός ότι κι οι δύο ομάδες έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια της διοργάνωσης, περιμένω ένα καλό παιχνίδι. Αμφότερες έχουν υψηλούς στόχους στα πρωταθλήματά τους, επομένως κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Στο Κάουνας, στον πρώτο γύρο βρέθηκαν σε πολύ καλή μέρα κι εμείς ήμασταν πολύ κακοί. Αυτή τη φορά μπροστά στο κοινό μας θα είναι διαφορετικά” ανέφερε ο Φόστερ.