«Είναι δύσκολο παιχνίδι», τόνισε αρχικά ο Ούγγρος φόργουορντ της Μπαρτσελόνα,για τον αγώνα απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ στη συνέχεια υπογράμμισε: «Η Ρεάλ έχει προβλήματα με τραυματισμούς. Παίξαμε μια φορά φέτος στο σπίτι τους και τους κερδίσαμε. Έχω καλό προαίσθημα, αλλά ξέρουμε ότι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Είναι ολοκληρωμένη ομάδα και όταν παίζουν στην έδρα τους έχουν υψηλή αυτοπεποίθηση. Αλλά πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε με την αίσθηση που είχαμε πριν από μερικές εβδομάδες».

Σε ερώτηση για την εξέλιξη του Λούκα Ντόντσιτς και αν μπορεί να γίνει ο κορυφαίος παίκτης στην Ευρώπη, απάντησε: «Μπορεί να γίνει, είναι σε φόρμα. Ο Ντόντσιτς παίζει σε πολύ υψηλό επίπεδο και έχει τον ρόλο που είχε ο Γιουλ πριν τραυματιστεί. Είναι 18 ετών και είναι πραγματικά απίστευτος. Είναι παντού στο παρκέ και ένας από τους στόχους μας είναι να τον σταματήσουμε».

Όσο για το αν μπορεί ο νεαρός Σλοβένος να επιλεγεί στο Νο. 1 του ντραφτ του 2018 στο ΝΒΑ, ο Άνταμ Χάνγκα είπε: «Δεν ξέρω πώς είναι οι παίκτες του NCAA, αλλά τον βλέπω κάθε εβδομάδα στην Ευρώπη. Την προηγούμενη αγωνιστική πέτυχε 32 πόντους κόντρα στον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω ποιος είναι ο τελευταίος που πέτυχε κάτι ανάλογο. Θα είναι στις κορυφαίες επιλογές σίγουρα».