Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει μπει πλέον σε αγωνιστικούς ρυθμούς με τον πρώτο αγώνα για την Ευρωλίγκα να πλησιάζει και το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον εκεί.

Ένα εκ των νέων προσώπων των πρωταθλητών της VTB League, ο Οθέλο Χάντερ, μίλησε σε ρωσική ιστοσελίδα, στην οποία αναφέρθηκε στους αντιπάλους που τον προβλημάτισαν περισσότερο, λέγοντας μεταξύ άλλων και τον Γιάννη Μπουρούση, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει τη σχέση του με τον Δημήτρη Ιτούδη.

Αναλυτικά:

«Τον Σακίλ τον αντιμετώπισα στην πρώτη μου χρονιά στο ΝΒΑ και ήταν… διασκεδαστικό να τον μαρκάρεις, αλλά και δύσκολο. Από την άλλη, θα διαλέξω τον Μπουρούση για έναν λόγο: Μπορεί να χτυπάει την μπάλα χιλιάδες φορές, μπαίνοντας στη ρακέτα και ταυτόχρονα να σε σπρώχνει με τον πισινό. Αυτό, είναι κάτι που δεν μπορείς να κάνεις στο ΝΒΑ γιατί δεν επιτρέπεται».

Όσον αφορά τον νυν προπονητή του, Δημήτρη Ιτούδη, είχε να πει: «Είναι άνθρωπος, που ακόμα κι αν δεν συμφωνεί, θα κάτσει να σε ακούσει. Ένα άλλο που μου αρέσει σε εκείνον (σ.σ: τον Δημήτρη Ιτούδη), είναι πως μιλάει ευθέως κι όχι πίσω από την πλάτη σου. Κι αυτό είναι κάτι που εκτιμώ».