Ο Rick Pitino λέει πάντα καλά λόγια για τον Βασίλη Σπανούλη, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί. Τα έλεγε ακόμα και την περίοδο, που ήταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού και ο «V-Span» ήταν… εχθρός του (στους αγώνες φυσικά), λόγω του Ολυμπιακού. Ο Αμερικανός κόουτς έδειξε για άλλη μια φορά στην εκτίμηση που έχει στον Βασίλη Σπανούλη. Και το έδειξε δημόσια αυτό.

Ο τέως προπονητής του Παναθηναϊκού και νυν κόουτς του Πανεπιστημίου Iona σχολίασε στο twitter την επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη στα παρκέ της Euroelague μετά τον περσινό τραυματισμό του.

Ο Σπανούλης επανήλθε στις μάχες της Euroleague στο παιχνίδι (1/10) του Ολυμπιακού με την Zalgiris (πήρε τη νίκη από τους «ερυθρόλευκους») στην 1η Αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ο Pitino έδειξε τα συναισθήματά του για την επάνοδο του Βασίλη Σπανούλη και τόνισε ότι ήταν τέλειο, που τον είδε ξανά στα παρκέ. Δεν έμεινε όμως, εκεί. Έσταξε μέλι για τον «Kill Bill» και ανέφερε ότι είναι ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague.

Αναλυτικά ο Αμερικανός κόουτς έγραψε στο twitter για τον «Kill Bill»: «Τέλειο που είδα ξανά τον Βασίλη Σπανούλη του Ολυμπιακού τα παρκέ. Είναι ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague».

Η Εθνική

Ο Pitinο ήθελε τον Σπανούλη και στην Εθνική ομάδα και μάλιστα είχε πει ότι θα τον πείσει να ενισχύσει την επίσημη αγαπημένη στο Προολυμπιακό και στην Ολυμπιάδα.

Βέβαια από την μια ο κορονοϊός ανέβαλε και το Προολυμπιακό και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο για το 2021.

Από την άλλη, κανείς δεν ξέρει αν ο Pitino θα αναλάβει την Εθνική, καθώς και το όλο θέμα είχε μείνει μόνο στα λόγια και εκκρεμούν και οι εκλογές της ΕΟΚ (η νέα διοίκηση που θα βγει θα επιληφθεί του ζητήματος).

 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΟΥ PITINO ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟΥΛΗ