Ο Κώστας Σλούκας «χτυπήθηκε» από τον Covid-19! O Ελληνας παίκτης της Fenerbache, οι συμπαίκτες του, Jan Vesely, Ahmet Duverioglu και ο μάνατζερ του συλλόγου, Cenk Renda βρέθηκαν «θετικοί» στον κορονοϊό έπειτα από τεστ που έγινε στην ομάδα!

Αρχικά είχε διαρρεύσει η είδηση ότι η διοίκηση της Fenerbache υπέβαλε σε τεστ για τον coronavirus την ομάδα, επειδή κάποια μέλη της είχαν κάποια… περίεργα συμπτώματα γρίπης.

Ο φόβος του Covid-19 έκανε τους ανθρώπους της ομάδας να στείλουν αμέσως άπαντες στον σύλλογο για εξετάσεις. Τα τεστ έδειξαν ότι 4 μέλη της Fener βρέθηκαν θετικοί στον coronavirus!

Αρχικά τα ονόματά τους δεν είχαν διαρρεύσει. Ουδείς έλεγε το παραμικρό. Ο δημοσιογράφος της τουρκικής εφημερίδας «Yenicag», ο Orhan Uguroglu, όμως, έριξε φως στο όλο θέμα. Αποκάλυψε ότι θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν ο Σλούκας, οι Jan Vesely, Ahmet Duverioglu και ο μάναζερ του συλλόγου, Cenk Renda.

Τα πρώτα δημοσιεύματα δεν έκαναν λόγο για την κατάσταση της υγείας των τριών παικτών. Μιλούσαν μόνο για τον Renda και ανέφεραν ότι ο μάνατζερ της Fenerbahce νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική μονάδα νοσοκομείου της Πόλης.

 O Renda, όμως, διέψευσε ότι είναι σε σοβαρή κατάσταση και μίλησε για “παραπληροφόρηση”.

Ο Σλούκας από την άλλη, είναι ήδη στην Ελλάδα, καθώς έφυγε χθες οδικώς από την Τουρκία και βρίσκεται στο σπίτι του στην Θεσσαλονίκη. Μάλιστα δεν είχε κάτι σοβαρό πέρα από κάποια ελαφρά συμπτώματα.