Αποδεκατισμένη θα παραταχθεί η Φενέρμπαχτσε στο αυριανό (28/3) ματς με την Αρμάνι στην Ιταλία. Οι Τούρκοι του Ζέλικο Ομπράντοβιτς θα μπουν στο παρκέ χωρίς δυο από τους ηγέτες τους, τους Κώστα Σλούκα και Γιαν Βέσελι. Οι δυο παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και έτσι κόπηκαν από την αποστολή για το ματς με τους Μιλανέζους.

Σαν να μη έφτανε αυτό ο Μάρκο Γκούντουριτς τραυματίστηκε (γύρισε το πόδι του σε μια ανύποπτη φάση) στο παιχνίδι της ομάδας του Ζοτς με την Τόφας για το τουρκικό πρωτάθλημα. Ετσι ο Σέρβος είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση με τη Αρμάνι.

Μέσα σε όλα νοκ άουτ παραμένουν φυσικά οι Τάιλερ Ενις και Ζοφρί Λοβέρν που έχοθυν τραυματιστεί σοβαρά.

Θέλουν ήττα της Αρμάνι οι «αιώνιοι»

Το ματς των Τούρκων με την Αρμάνι έχει έντονο ελληνικό ενδιαφέρον για την υπόθεση πρόκριση στα πλέι οφ. Η Αρμάνι είναι στην 8η θέση με σκορ 14-14. Ο Παναθηναϊκός είναι 7ος με σκορ 15-13, ενώ ο Ολυμπιακός 9ος με σκορ 14-14. Αν η Αρμάνι χάσει και κερδίσουν οι Παναθηναϊκός (παίζει αύριο 28/3 με Ρεάλ στο ΟΑΚΑ ) και Ολυμπιακός (παίζει μεθαύριο 29/3 με την Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ, τότε ο μεν Παναθηναϊκός βάζει πια οριστικά από κάτω την Αρμάνι, ενώ υπερτερεί και σε περίπτωση ισοβαθμίας, ενώ ο Ολυμπιακός (μειονεκτεί των Ιταλών σε περίπτωση ισοβαθμίας) περνάει από πάνω της με μια νίκη κι αν κερδίσει στην τελευταία αγωνιστική την Νταρουσάφακα στον Πειραιά περνάει στα πλέι οφ.