Καλά ήταν τα νέα που ήρθαν από την Ισπανία για τον Παναθηναϊκό ενόψει του αγώνα (28/2) των πράσινων με την Γκραν Κανάρια στα Κανάρια Νησιά  στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα. Οι Ισπανοί θα παραταχθούν οριστικά απέναντι στον Παναθηναϊκό σε αυτό το κρισιμότατο ματς για το τριφύλλι (οι πράσινοι θέλουν πάση θυσίοα αυτό το διπλό για να μείνουν μέσα στο παιχνίδι της πρώτης 8άδας) χωρίς τον Λουκ Φίσερ.

Ο 24χρονος Αμερικανός σέντερ είχε πολλά προβλήματα τον τελευταίο καιρό εξαιτίας ενός θέματος που είχε στον αριστερό ώμο. Ο παίκτης, που έχει διαβατήριο Αρμενίας, έκανε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι το πρόβλημα είναι τελικά σοβαρό, δεν λύνεται με συντηρητική αγωγή και θεραπείες και χρειάζεται να υποβληθεί σε επέμβαση. Ο παίκτης έτσι θα μπει άμεσα στο χειρουργείο. Ο Αμερικανός θα μείνει για σημαντικό διάστημα εκτός δράσης και φυσικά δεν θα παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός έπαιξε φέτος 13 παιχνίδια με την Γκραν Κανάρια στην Ευρωλίγκα και ο απολογισμός του δεν ήταν και τόσο εντυπωσιακός. Ο Φίσερ είχε μέσο όρο 3.6 πόντους και 2 ριμπάουντ.