Χωρίς τον Langston Hall θα αγωνιστεί ο Crvena Zvezda απέναντι στον Ολυμπιακό στο εντός έδρας ματς (10/12, 20:00) των Σέρβων απέναντι στον σύλλογο «αδελφό» τους στο πλαίσιο της 13ης Αγωνιστικής της Euroleague.

Ο τέως γκαρντ του Προμηθέα και νυν του δεν θα ενισχύσει τους Σέρβους στο ματς με τους «ερυθρόλευκους», καθώς είναι τραυματίας, όπως αποκάλυψε η σερβική ομάδα.

Ο Hall έπαιξε ως τώρα 10 ματς με τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου στην Euroleague και είχε μέσο όρο 6,7 πόντους (με 38,3% στα δίποντα και 47,4% στα τρίποντα), 2 ριμπάουντ, 3,7 ασίστ, 1,1 κλεψίματα σε 21΄.57΄΄. O Αμερικανός αποτελεί σημαντικό γρανάζι της μηχανής της ομάδας, καθώς στην Euroleague είναι ο 1ος παίκτης της ομάδας σε ασίστ, ο δεύτερος σε κλεψίματα και ο τρίτος στο σκοράρισμα και όπως είναι φυσικό η απουσία του είναι σημαντική για τον Crvena Zvezda.

Όπως είναι γνωστό οι Σέρβοι θα παίξουν και χωρίς άλλον έναν γκαρντ τους, ο οποίος μάλιστα έχει σχέση με τον Ολυμπιακό, καθώς έπαιζε πέρσι στην ελληνική ομάδα.

Ο λόγος για τον Taylor Rochestie. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε υπογράψει συμβόλαιο 2 μηνών με την ομάδα. Το συμβόλαιο έληξε και οι Σέρβοι αποφάσισαν να μην το ανανεώσουν και έτσι αποτελεί παρελθόν πλέον για την ομάδα.

Ο Rochestie είχε φέτος 3,9 πόντους και 2 ασίστ στην Euroleague με τον Crvena Zvezda.