Η Partizan ψάχνεται και θα προσπαθήσει για την κίνηση ματ… όπως αναφέρει το maxbetsports.rs, για την απόκτηση του Nemanja Nedović.

Σύμφωνα με ρωσικά δημοσιεύματα, οι Σέρβοι έχουν ψηλά στη λίστα τους τον 28χρονο guard και θα ψάξουν για μια σπουδαία κίνηση.

Το μέλλον του Σέρβου σίγουρα δεν είναι εξασφαλισμένο στην Armani Milano, αφού δεν φαίνεται να αποτελεί προτεραιότητα για τον Ettore Messina ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Σέρβος guard μπορεί να έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς, αλλά δεν παύει να παραμένει ένας ικανότατος σκόρερ και όχι μόνο…

Ήταν σίγουρα θα λέγαμε, άτυχος, αφού σε βάθος 6 ετών αγωνίστηκε μόλις σε 82 παιχνίδια στην Euroleague και με εξαίρεση μία χρονιά, οι τραυματισμοί δεν του επέστρεψαν να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Ο Σέρβος αγωνίστηκε σε 82 παιχνίδια στην Euroleague στην τελευταία εξαετία. Δεν είναι λίγα, ούτε όμως και πολλά βάσει της αλλαγής του συστήματος διεξαγωγής της διοργάνωσης στην τελευταία τετραετία. Τα περισσότερα παιχνίδια του σε μία σεζόν είναι 24, την περίοδο 2017-18 με τη φανέλα της Malaga.

Αυτή είναι και η καλύτερη περίοδος του 29χρονου στη διοργάνωση καθώς την ολοκλήρωσε με 16.8 πόντους και 4.8 ασίστ κατά μέσο όρο. Αυτή η χρονιά του έδωσε τη δυνατότητα να εξασφαλίσει ένα εξαιρετικά συμβόλαιο στην Armani Milano.

Μόνο όμως που πήρε μαζί του και τους τραυματισμούς… Πέρυσι, έχασε τη μισή σεζόν καθώς έπαιξε σε μόλις 15 παιχνίδια. Οι αριθμοί του δεν ήταν κακοί (11.5π. κατά μέσο όροι με 41.4% στο μακρινό σουτ). Φέτος, έχασε δέκα παιχνίδια καθώς έχει 16 συμμετοχές και είναι αλήθεια ότι δεν έχει βρει ρυθμό στη διάρκεια της χρονιάς.

Ο Nemanja Nedović, ποτέ δεν είχε γενικότερα, γεμάτη χρονιά στην Euroleague. Σίγουρα είχε αρκετούς τραυματισμούς, απ’ αυτούς που «φρενάρουν» την πορεία ενός παίκτη στη διάρκεια της χρονιάς. Ωστόσο είναι ένας παίκτης που μπορεί αν είναι σε καλή μέρα να σε σκοτώσει.

Για να δούμε εάν η Partizan θα κάνει την κίνηση-ματ για να κάνει δικό της τον Σέρβο…

Δείτε εδώ το εν λόγω δημοσίευμα:

 

Δείτε εδώ βίντεο με τα καλύτερά του Nedović: