Όλα είναι ακόμα ανοιχτά για την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ του Λoνδίνου, τόνισε ο Νέιτ Τζάγουαϊ, ο οποίος εκθείασε τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του: “Κάναμε χαζά λάθη στα προηγούμενα ματς, που μας είχαν κοστίσει πολύ. Ένα στην Ισπανία, ένα εδώ και μας είχαν πληγώσει πολύ. Έπρεπε να δώσουμε παραπάνω σήμερα. Ελπίζουμε στο επόμενο παιχνίδι να είμαστε το ίδιο συγκεντρωμένοι και να πάρουμε την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ του Λονδίνου“.

Πιστεύεις πως η σειρά έχει τελειώσει; “Τίποτα δεν έχει τελειώσει, είναι μία δύσκολη και επικίνδυνη ομάδα, μας έχουν δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε μπροστά σε ένα τόσο δύσκολο γήπεδο”.

Ο Διαμαντίδης ήταν άποντος σήμερα. Ο Παναθηναϊκός είχε 5/23 στα τρίποντα. Ήταν δύο σημαντικοί παράγοντες για την νίκη σας; “Ο Διαμαντίδης είναι όλη η ομάδα για τον Παναθηναϊκό, είναι φαινόμενο. Μάθαμε από τα δύο παιχνίδια που μας πλήγωσε πολύ. Ξέρουμε πως δεν θα παίξει πάλι τόσο άσχημα στην Βαρκελώνη.

Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και να κοιτάξουμε το τελευταίο παιχνίδι. Απίστευτος κόσμος, έχω παίξει στην στην Παρτιζάν και νόμιζα πως τα είχα ζήσει όλα. Αλλά αυτό που γίνεται εδώ είναι κάτι μοναδικό”.