Όλες οι ομάδες του ομίλου στις δηλώσεις τους συμφώνησαν ότι Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Φενέρμπαχτσε είναι σύλλογοι, που στοχεύουν στο Φάιναλ Φορ και θα παλέψουν για την πρώτη θέση μεταξύ τους, ενώ οι υπόλοιπες τρεις θα προσπαθήσουν να προκριθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

“Ο δρόμος για το Φάιναλ Φορ θα είναι πολύ δύσκολος. Είναι πολύ σημαντικό να κερδίσεις αυτόν τον όμιλο με 4 πολύ δυνατές ομάδες, όπως οι ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Φενέρμπαχτσε κι η Παρτιζάν, που έχει δυνατή έδρα. Υπάρχουν και δύο νέες ομάδες, όπως Μπουντιβέλνικ και Ναντέρ, έχουμε καινούρια μέρη να ταξιδέψουμε. Πρέπει να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται σε κάθε έδρα για να πετύχουμε στη διοργάνωση” δήλωσε ο μάνατζερ της Μπαρτσελόνα, Χοάν Μπλέιντ.

“Με τη δική μου ματιά, τρεις ομάδες από τον δικό μας όμιλο μπορεί να είναι στο Φάιναλ Φορ της επόμενης χρονιάς. Η Μπαρτσελόνα, ελπίζω η ΤΣΣΚΑ κι η Φενέρ. Είμαι πολύ χαρούμενος, που το Φάιναλ Φορ θα γίνει στο Μιλάνο. Είναι μία υπέροχη πόλη κι η Ιταλία μία εξαιρετική χώρα. Είναι πολύ σημαντικό για μας και τους οπαδούς μας μετά το ότι έγινε με τις βίζες στην Αγγλία πέρσι. Είναι μία καλή κλήρωση γα μας. Έχουμε δύο εξαιρετικούς αντιπάλους στον όμιλο, αλλά αν θέλεις να πας στο Φάιναλ Φορ δεν έχει σημασία ποιον αντιμετωπίζεις στην αρχή. Ο στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στις κορυφαίες 4 ομάδες και να κατακτήσουμε τον τίτλο” δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν.

“Πιστεύω ότι είναι ο πιο δύσκολος όμιλος. Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι υποψήφιοι για το Φάιναλ Φορ, ενώ Μπουντιβέλνικ και Ναντέρ μπορεί να είναι καινούριες ομάδες, αλλά έχουν μεγάλη θέληση και συναίσθημα. Όλοι οι αγώνες είναι πολύ δύσκολοι κι εμείς από τη στιγμή που αποκτήσαμε τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στοχεύουμε στο Φάιναλ Φορ” πρόσθεσε ο τζένεραλ μάνατζερ της τούρκικης ομάδας, Νεντίμ Καράκας.

“Δεν έχει σημασία σε ποιον όμιλο βρισκόμαστε γιατί είμαστε μία καινούρια ομάδα κι είναι μεγάλη πρόκληση να για μας ν αγωνιστούμε στη διοργάνωση. Το να παίζεις κόντρα στις Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Φενέρ είναι πολύ ενδιαφέρον για τους φιλάθλους μας που θα τις δουν στο Κίεβο. Θα αντιμετωπίσουμε τους καλύτερους κι είναι μία μεγάλη ευκαιρία για τόσο για μας όσο και για το ουκρανικό μπάσκετ” ανέφερε ο τζένεραλ μάνατζερ της Μπουντιβέλνικ, Τζεντιμίνας Ναβικάουσκας.

“Είναι πολύ δύσκολος όμιλος, θα αντιμετωπίσουμε δύσκολους αντιπάλους όπως οι Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Φενέρ, καθώς και δύο νέες ομάδες όπως οι Ναντέρ και Μπουντιβέλνικ. Θα είναι πολύ συναρπαστικό. Μας αρέσει να αγωνιζόμαστε κόντρα σε πολύ καλές ομάδες, ιδιαίτερα στην έδρα μας μπροστά στο κοινό μας, που δημιουργεί εξαιρετική ατμόσφαιρα. Θεωρώ ότι μπορούμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Είμαστε χαρούμενοι που ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς θα επιστρέψει” δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Παρτιζάν, Μλάντιαν Σίλομπαντ.

“Πρώτα από όλα, είναι πολύ μεγάλη τιμή για τη Ναντέρ να είναι μέρος τα Ευρωλίγκα για πρώτη φορά. Ξέρουμε ότι η πρόκληση να αγωνιστείς κόντρα στις καλύτερες ομάδες, όπως οι Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Παρτιζάν, Μπουντιβέλνικ και Φενέρ. Θα δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε απολογισμό του τι καταφέραμε και που βρισκόμαστε” δήλωσε ο πρόεδρος των πρωταθλητών Γαλλίας, Μαρκ Μπόνφιλς.