Ένα από τα πλέον… καυτά ονόματα που κυκλοφορούν ανά την Ευρώπη αυτή τη στιγμή δεν είναι άλλο από αυτό του Nikola Mirotic, με τον Ισπανό φόργουορντ να αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να βρει λύση με τη Βarcelona αναφορικά με τη διακοπή του συμβολαίου τους -κάτι που θα τον μετατρέψει αυτόματα σε Free Agent, ελεύθερο δηλαδή να διαλέξει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Μέχρι και πριν από μερικές ημέρες, ο Ολυμπιακός έδειχνε να ικανός να παίξει μόνος του για τον άλλοτε παίκτη του ΝΒΑ προσφέροντάς του τόσο πάρα πολλά χρήματα όσο και έναν τεράστιο ρόλο, την αντικατάσταση του Σάσα Βεζένκοβ που μετακόμισε στο ΝΒΑ εδώ και λίγο χρονικό διάστημα.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες στο παιχνίδι απόκτησης του Mirotic έχουν μπει σφήνα τρεις ακόμα ομάδες της Ευρωλίγκα βάζοντας δύσκολα στον Ολυμπιακό…

Η μία από αυτές δεν είναι άλλη από τον Παναθηναϊκό, που σύμφωνα με δημοσίευμα από το Ισραήλ κινείται δυναμικά ήδη από χθες (8/7) για την απόκτησή του ενισχύοντας δυναμικά και άμεσα την frontline του.

Ταυτόχρονα, οι Monaco και Ερυθρός Αστέρας παρακολουθούν επίσης στενά την υπόθεση του Mirotic, ο οποίος μοιάζει σίγουρο ότι θα πάρει πάρα πολλά χρήματα όπου και αν επιλέξει να πάει…