Η ικανοποίηση στα πρόσωπα των Αφών Αγγελόπουλων ήταν πολύ μεγάλη, παρά το γεγονός ότι οι Πειραιώτες έμειναν στην τέταρτη θέση. Οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, αφού αποθέωσαν όλη την ομάδα για την εξαιρετική πορεία στην Ευρωλίγκα, παρομοίασαν την απόφαση που είχαν πάρει πριν τρία περίπου χρόνια για αποχώρηση από τις εγχώριες διοργανώσεις με το γεγονός ότι οι “ερυθρόλευκοι” έφτασαν σχεδόν μέχρι το τέλος της διαδρομή στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Τέλος εξέφρασαν και την επιθυμία τους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό, με στόχο οι Πειραιώτες να κατακτήσουν το πρώτο νταμπλ έπειτα από 25 χρόνια.

Αναλυτικά η δήλωση του Γ. Αγγελόπουλου:

«Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε. 12000 κόσμος. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό όχι μόνο σήμερα αλλά και στον ημιτελικό. Μοναδικές στιγμές που μας κάνουν περήφανους. Συγχαρητήρια στον κόσμο, στην ομάδα που έφτασε στο Final Four και έφτασε μόλις 2 δέκατα πριν τον τελικό. ‘Ετσι είναι τα πράγματα, συνεχίζουμε και πλέον στόχος είναι το πρωτάθλημα και το νταμπλ, που ο Ολυμπιακός έχει να κάνει από 1997.

 
Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος. Ήρθε κόσμος στο Βελιγράδι από όλον τον κόσμο. Από την Ελλάδα, από την Αμερική, σε δύσκολες εποχές οικονομικά. Χάσαμε στο τελευταίο δέκατο από έναν παίκτη ευγνωσμένης αξίας και είμαστε ευγνώμονες στην ομάδα.

Υπάρχει καθολική υποδοχή του κόουτς, που έχει κατακτήσει την αναγνώριση του κόσμου και της Ευρώπης. Για τον Πρίντεζη είναι κάτι που θα το μάθουμε σε λίγο. Και έχουμε να σηκώσουμε το νταμπλ φέτος μαζί»

Οι δηλώσεις του Π. Αγγελόπουλου:

 «Ο Μπαρτζώκας είναι ο καλύτερος προπονητής της σεζόν και δεν το λέμε εμείς αλλά αναδείχθηκε. Όσο για τον Πρίντεζη αν είναι αυτό το τελευταίο του παιχνίδι το αξίζει. Αποθεώθηκε από όλο τον κόσμο.

 
Όταν αναλάβαμε δεν φανταζόμασταν ότι θα φτάσουμε εδώ το 2022. Οτι θα είχαμε τόσο κόσμο. Προσωπικά το 2009 ήταν το μοναδικό Final Four που αποχώρησα μετά τον ημιτελικό. Φτάσαμε δύο βήματα από την κορυφή της Ευρώπης.

Εχουμε και τους τελικούς. Είναι μία χρονιά που στο τέλος θα έχει εξελίξεις. Μακάρι να υπάρξει το σάλαρι καπ, όπως και στο ΝΒΑ και να είναι το ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Πρέπει να συνεχίσουμε και να πάμε παρακάτω. Η ομάδα του μέχρι τέλους έφτασε μέχρι το τέλος. Στόχος είναι το νταμπλ».