Δέκα ημέρες και σήμερα απέμειναν για το Final Four της EuroLeague και η Anadolu Efes έχει σοβαρά προβλήματα ενόψει του ημιτελικού με τον Ολυμπιακό (19/5, 19:00). Ο Krunoslav Simon και ο Rodrigue Beaubois ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και προς το παρόν θεωρούνται αμφίβολοι.

«Ο Beaubois και o Simon δεν θα παίξουν στα τουρκικά playoffs, ενώ και ο Micic αντιμετωπίζει ένα λιγότερο σοβαρό τραυματισμό. Το ιατρικό team κάνει τα πάντα, ώστε οι δύο πρώτοι να προλάβουν τον ημιτελικό, αν και δεν έχουν παίξει εδώ και ενάμιση μήνα. Τους χρειαζόμαστε έστω για 10-15 λεπτά. Θα δούμε όμως πως θα είναι τα πράγματα στις προπονήσεις», δήλωσε σχετικά ο Ergin Ataman, προπονητής της τουρκικής ομάδας.

Προφανώς και θα αποτελέσουν σημαντικές απουσίες για την Efes, εάν δεν μπορέσουν να αγωνιστούν απέναντι στον Ολυμπιακό. Ο Beaunbois σημειώνει 9,7 πόντους κατά μέσο όρο και είναι ο 3ος σκόρερ της Efes στην EuroLeague, ενώ πολύπλευρη είναι η προσφορά του Simon, που έχει 6,9 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 2,6 ασίστ ανά αγώνα στη διοργάνωση.