Ο Andres Nocioni μίλησε για τις πιθανότητες του Facundo Campazzo να αγωνιστεί στο NBA αλλά και για το ότι δεν θα πιέσει κανέναν αν δεν έχει επιλογή.

Προ ολίγων ημερών, ήρθε στο προσκήνιο το ενδεχόμενο μετακόμισης του guard της Real Madrid, Facundo Campazzo, στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ο φίλος και πρώην συμπαίκτης του, τόσο στη Real, όσο και στην Εθνική Αργεντινής, Andres Nocioni, σε συνέντευξη που παραχώρησε, μίλησε για τον guard της «Βασιλισσας» και το ενδεχόμενο της μετακίνησής του στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Χαρακτηριστικά τόνισε πως «Θεωρώ ότι κάποιες ομάδες θα προσπαθήσουν να τον φέρουν φέτος στο ΝΒΑ, αυτή είναι η πραγματικότητα. Νομίζω ότι η Real θα έχει… ενοχλήσεις αυτό το καλοκαίρι για τον ίδιο.

Ο Facundo έβλεπε πάντα το ΝΒΑ ως μια μεγάλη ευκαιρία, ήταν πάντα ενθουσιασμένος με αυτή την προοπτική. Δεν θα πιέσει καταστάσεις για να φύγει όμως οι υπάρχουσες συνθήκες θα τον υποχρεώσουν να εξετάσει αυτή την πιθανότητα. Εφόσον συμβεί, θα είναι τεράστια απώλεια για τη Real Madrid.

Σίγουρα υπάρχει μεγάλη αποζημίωση και η ζωή θα συνεχιστεί. Όταν, για παράδειγμα έφυγα από την Baskonia το 2004, πολλοί πίστεψαν ότι η ομάδα.. τελείωσε όμως έπαιξε σε τέσσερα Final 4 στη σειρά. Αποσύρθηκα το 2017 και την επόμενη σεζόν η Real κατέκτησε ξανά την Euroleague.  Έφυγε ο Luka (Doncic)… Οι απώλειες είναι σημαντικές, αλλά έτσι είναι η ζωή».