Έπειτα από τον αγώνα της Anadolu Efes κόντρα στην Fenerbahce για την πέμπτη αγωνιστική της Euroleague, με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη να επικρατεί με 88-79, ο προπονητής της περσινής πρωταθλήτριας Ευρώπης Ergin Ataman τόνισε μετά τη λήξη του παιχνιδιού πως από τη στιγμή που ο Shane Larkin και ο Rodrigue Beaubois βρίσκονται εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων εξαιτίας προβλημάτων τραυματισμού – ο διεθνής “άσος” της Εθνικής Τουρκίας είχε σπάσει το δάχτυλό του στον αγώνα με την Ισπανία στο Ευρωμπάσκετ και ο 34χρονος Γάλλος αθλητής έχει τραυματιστεί στη γάμπα με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί στην αναμέτρηση – η δουλειά του γίνεται πιο δύσκολη. Έτσι, προκειμένου να καλύψει το δυσαναπλήρωτο κενό τους – για τη θέση των “κοντών”, η Anadolu Efes ανακοίνωσε την απόκτηση -μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν- του 28χρονου Αμερικανού πόιντ γκαρντ Isaiah Taylor.

Την περσινή σεζόν (2021-22) ο ύψους 1,88 μέτρων άσος Isaiah Taylor που έχει αγωνιστεί και στο NBA – στους Houston Rockets (2017) και στους Atlanta Hawks (2017-18), έπαιξε τριάντα τέσσερα παιχνίδια με την Murcia, στο πρωτάθλημα της ACB και σημείωσε κατά μέσο όρο 15,2 πόντους (33 % στο τρίποντο), 3,5 ασίστ και 2,0 ριμπάουντ. Και τη σεζόν 2020-21 αγωνίστηκε σε έντεκα αγώνες με τη φανέλα της ισραηλινής Maccabi Rishon LeΖion, μετρώντας κατά μέσο όρο 17,0 πόντους, 3,1 ριμπάουντ και 4,4 ασίστ.

Με τους Atlanta Hawks έπαιξε σε 67 παιχνίδια και είχε κατά μέσο όρο 6,6 πόντους, 1,4 ριμπάουντ και 3,1 ασίστ και την περασμένη σεζόν, ενώ, πέρυσι με τη Murcia ψηφίστηκε και επιλέχθηκε στην καλύτερη δεύτερη πεντάδα του ισπανικού πρωταθλήματος.

 

Στιγμιότυπα από τη θητεία του στη Murcia:

 

Mία εκπληκτική τάπα κόντρα στην Unicaja Malaga:

 

Φάσεις με τους Atlanta Hawks: