Η Armani Milano με ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να μείνει ψύχραιμη στο τέλος και να φτάσει στην 6η της συνεχόμενη νίκη για την Turkish Airlines Euroleague. Το “θήραμά” της αυτή τη φορά ήταν η Zenit Petersburg, την οποία “υπέταξε” με 82-76. Με αυτή τη νίκη, οι Ιταλοί “ανέβηκαν” στο 15-7, σε αντίθεση με το “συγκρότημα” του coach Pascual που υποχώρησε στο 13-8.

Στην αρχή του παιχνιδιού οι Ρώσοι φάνηκαν πιο “ορεξάτοι” και πιο διαβασμένοι σε σχέση με την ομάδα του coach Messina. Αυτό γίνεται σαφές και από την ολοκληρωτική εικόνα του πρώτου μέρους, όπου το σκορ ήταν 35-44 υπέρ των φιλοξενουμένων. Ωστόσο, το δεύτερο μέρος της αναμέτρησης άνηκε αποκλειστικά στην Armani, η οποία με εξαιρετική αμυντική λειτουργία, “υπέταξε” στο τέλος με βολές του Sergio Rodriguez την αντίπλαό της με 82-76.

Οι κορυφαίοι

Για τους νικητές σήμερα ξεχώρισε ο Kevin Punter, ο οποίος σημείωσε 14 πόντους, ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν και ο Sergio Rodriguez που πρόσθεσε 13 πόντους και ευστόχησε 3 φορές πίσω από τη γραμμή των 6,75 μέτρων. Με διψήφιο αριθμό τελείωσε το ματς σήμερα ο Malcolm Delaney (12 πόντοι), όσους σημείωσε και ο Kyle Hines, ο οποίος πρόσθεσε στον “καμβά” του και 8 ριμπάουντ.

Από την αντίπερα όχθη, για την ομάδα της Zenit ξεχώρισε ο Kevin Pangos που σημείωσε 12 πόντους, όσους πέτυχε και ο Austin Hollins. Αρκετά θετικός για τους Ρώσους παρουσιάστηκε και ο K.C. Rivers με τους 11 πόντους που σκόραρε.

Δεκάλεπτα: 16-24, 35-44, 56-59, 82-76

Δείτε τα πλήρη στατιστικά του αγώνα, ΕΔΩ.