O προπονητής της Efes, Ergin Ataman, μίλησε για τα κλειδιά της επιτυχίας (84-79) της ομάδας του επί του Ολυμπιακού μέσα στο ΣΕΦ, αλλά έδειξε να θεωρεί οτι την πόρτα του διπλού στο ΣΕΦ ξεκλείδωσε  περισσότερο ο Shane Larkin, ο οποίος έπαιξε φέτος για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Αναλυτικά ο προπονητής της Efes, Ergin Ataman, είπε:

«Είναι μία καλή νύχτα για εμάς. Είναι απλό επέστρεψε ο Λάρκιν και γυρίσαμε στην κανονικότητα. Είναι μία νίκη που θα ανεβάσει το ηθικό μας. Ο Ολυμπιακός είχε αυτοπεποίθηση, είχε κερδίσει εδώ την Macabbiκαι την Armani. Τα παιδιά έκαναν πολύ καλή δουλειά και έπαιξαν, όπως έχουμε συνηθίσει τα τελευταία δύο χρόνια.

Ξεκίνησαμε καλά το ματς επιθετικά, σουτάραμε καλά, κυκλοφορήσαμε σωστά την μπάλα. Αυτό μας έδωσε αυτοπεποίθηση. Ο Ολυμπιακός αντέδρασε με αλλαγές στην άμυνα και αυτό μας προβλημάτισε, χάσαμε κάποια λέι-απ. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι ότι ο Larkin μας έδωσε αυτά που μπορεί στο παιχνίδι, έστω κι αν δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Είναι μία μεγάλη νίκη, γιατί παίξαμε με μία καλή ομάδα, που σουτάρει καλά».