Ο προπονητής της Anadolu Efes, Ergin Ataman, μίλησε για την σημερινή(18/2, 19:30) εντός έδρας μάχη με τον Ολυμπιακό στην 25η Αγωνιστική της Euroleague. O Τούρκος κόουτς τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να κερδίσει, επισήμανε ότι οι ερυθρόλευκοι είναι σκληρή ομάδα, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και ο Chris Singleton.

Ο Ataman έκανε ειδική μνεία και στους ηγέτες του Ολυμπιακού Σλούκα, Σπανούλη, Πρίντεζη, ενώ αναφέρθηκε και στον McKissic.

Αναλυτικά ο προπονητής της Anadolu Efes, Ergin Ataman είπε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

«Ο Ολυμπιακός έχει μία σκληρή άμυνα. Ο Σλούκας και ο Σπανούλης είναι οι ηγέτες και σκοράρουν, ο McKissic παίζει συνεχώς «ένας εναντίον ενός», ο Πρίντεζης έχει εμπειρία. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς, είναι αναγκαίο να κερδίσουμε στην μάχη για τα πλέι οφ. Πρέπει να μοιράσουμε σωστά την μπάλα και να παίξουμε με δύναμη στην άμυνα».

Το εγκώμιο του Ολυμπιακού έπλεξε και ο Αμερικανός παίκτης της Efes, Chris Singleton:

«Ο Ολυμπιακός είναι μία καλή ομάδα. Παλεύουν για τα πλέι-οφ, όπως και εμείς. Θα είναι μία μάχη κόντρα σε μία έμπειρη ομάδα. Πρέπει να προστατέψουμε την έδρα μας και η νίκη θα είναι ένα καλό ξεκίνημα για το τελευταίο κομμάτι της χρονιάς».