Ο προπονητής της Efes, Ergin Ataman, έβγαλε το καπέλο στον Vasilije Micic για το τρομερό ρεσιτάλ του (33π.) στην νίκη (80-77) των Τούρκων επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Ο Τούρκος κόουτς, πάντως, δεν ξέχασε να πει δυο καλά λόγια και για τους Dogus Balbay (9π.), που βοήθησε πολύ την ομάδα του και Krunoslav Simon (12π.).

Ο Ataman είπε μετά το ματς στις δηλώσεις που έκανε στις κάμερες: «Παλέψαμε στην άμυνα. Ο Balbay μας έδωσε πολλά εκεί, έπαιξε με ένταση. Ο Micic ήταν φανταστικός, κάλυψε τον Larkin. Ήταν ομαδική δουλειά, αλλά ο Balbay, ο Micic και ο Simon μας έδωσαν το κάτι παραπάνω».

Λίγο μετά στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Νομίζω πως βελτιωθήκαμε στην άμυνα μετά την είσοδο του Balbay. Στην αρχή είχαμε προβλήματα στην Pick and roll άμυνα, δεχτήκαμε πόντους από τον Παπαπέτρου. Στην επίθεση έλειπε ο Larkin, χτύπησε ο Beaubois. Ο Micic έκανε καταπληκτική δουλειά, είχαμε τρεις ψηλούς και έπρεπε να κάνουμε συγκεκριμένο rotation. Είναι μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς, είναι η πρώτη μετά από 14 χρόνια εδώ. Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Έχουμε απουσίες, αλλά έχουμε την εμπειρία και δεν τα παρατάμε ποτέ. Σίγουρα είναι πιο άνετο να παίζουμε με όλους τους παίκτες μας, αλλά είμαστε δυνατοί πνευματικά».