Μπορεί η Barcelona να είδε μόλις χθες την πορεία της στη φετινή EuroLeague να διακόπτεται άδοξα στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης κόντρα στην Efes Anadolu, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για δάκρυα, με τον GM της ομάδας, τον πρώην θρύλο της εντός των τεσσάρων γραμμών, Juan Carlos Navarro, να επικεντρώνεται ήδη στην επόμενη μέρα για τον ισπανικό σύλλογο.

Και μονάχα ένα όνομα υπάρχει ακμαίο στα σχέδιά του.
Αυτό του Marc Gasol!

Σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο Antoni Daimiel, ο Navarro θέλει να κάνει τα πάντα προκειμένου να φέρει τον παίκτη των Los Angeles Lakers ξανά στη χώρα του και την ομάδα των παιδικών του χρόνων, όπου θα συνευρεθεί εκ νέου με τον αδερφό του, Pau Gasol!

Αξίζει να αναφερθεί πως η φετινή κατάσταση στους Lakers -όπου είναι ο 3ος center του οργανισμού πίσω από τους Drummond και Harrell– ίσως πείσει τον Marc να αφήσει το ΝΒΑ για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια και να επαναπατριστεί στη μεσογειακή χώρα.

Φέτος, μέτρησε 5 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ ανά 19 λεπτά σε 52 αγώνες στην κανονική διάρκεια, αλλά και 7 πόντους, 4 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 3 έως τώρα ματς στα Playoffs.