«Κόλαση» έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Barcelona και τον Thomas Heurtel. Οι Καταλανοί έχουν βάλει στο σημάδι τον παίκτη και τα όσα του κάνουν δεν έχουν  ξαναγίνει.

Οι μπλαουγκράνα θεωρούν ότι ο Γάλλος γκαρντ τους πούλησε και έπαιζε παιχνίδια πίσω απ’ την πλάτη τους, ώστε να πάει στην Real.

Ο Heurtel ήθελε να φύγει Οι Καταλανοί δεν έλεγαν όχι, διότι ο παίκτης ήταν κάκιστος φέτος. Οι μπλαουγκράνα λένε όμως, ότι ο παίκτης και ο μάνατζέρ του έπαιζαν παιχνίδια κάτω απ’ την μύτη τους και τα είχε βρει με την Real, έτσι ώστε ο παίκτης να πάει στην αιώνια αντίπαλο της Barcelona.

Η αντίδραση των Καταλανών, όμως, ξεπέρασε κάθε όριο. Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», οι άνθρωποι της Barcelona δεν επέτρεψαν στον Heurtel να γυρίσει στην Βαρκελώνη από την Κωνσταντινούπολη μετά το ματς (23/12) με την Efes.

Σύμφωνα με το ισπανικό ΜΜΕ οι Καταλανοί δεν έβαλαν τον παίκτη στο αεροπλάνο της επιστροφής!

Τα ισπανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η… μπάλα θα πάρει και ατζέντη του, καθώς αναφέρουν ότι η ομάδα δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση του Leo Westerman.

Ο Γάλλος παίκτης έπαιζε στην Fenerbahce, αλλά έμεινε ελεύθερος και η Barcelona ήταν έτοιμη να τοιν φέρει στην Βαρκελώνη για αντικαταστάτη το Heurtel. Ελα, όμως, που τα ισπανικά ΜΜΕ λένε ότι οι Καταλανοί δεν θα κάνουν την μεταγραφή. Με ποια αιτιολογία; Ότι είναι κι αυτός παίκτης του μάνατζερ που έχει και τον Heurtel.