Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, η Barcelona -μετά την αποτυχία κατάκτησης της φετινής EuroLeague– κινείται ήδη δυναμικά αναφορικά με τη στελέχωση του ρόστερ της επόμενης χρονιάς, με τον Sertac Sanli της Efes Anadolu να αποτελεί την πρώτη μεταγραφή των blaugrana!

Πιο συγκεκριμένα, ο Τούρκος center των πρωταθλητών Ευρώπης θα αφήσει τη χώρα του έπειτα από 10 συναπτά χρόνια παρουσίας, και στα 29 του έτη θα μεταγραφεί σε ομάδα του εξωτερικού και συγκεκριμένα την αρμάδα του Sarunas Jasikevicius, με την οποία συμφώνησε για 2 χρόνια.

Φέτος, διατέλεσε την κορυφαία του σεζόν, αφού μέτρησε εν γένει 8.5 πόντους, 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ σε 59 εμφανίσεις σε Turkish Super League και EuroLeague, και ήταν μια κύρια πηγή 5-stretching και playmaking ρακέτας για το σύνολο του Ataman στο δρόμο για ισάριθμες κατακτήσεις.

Πλέον, θα αγωνιστεί στο πλευρό μιας ομάδας -κόντρα στην οποία μέτρησε 10 πόντους κατά μέσο όρο σε 3 φετινά παιχνίδια και 12 στο μεγάλο τελικό- που στοχεύει ήδη στην κατάκτηση κάθε τροπαίου, με την εμπειρία του Sanli να της προσφέρει ένα επιπλέον προβάδισμα από τη θέση 5!