Σύμφωνα με σημερινό (19/2) δημοσίευμα της Marca, η Barcelona βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Juancho Hernangomez ακόμα και για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με την ομάδα της Καταλονίας να φαντάζει αυτή τη στιγμή ως το ξεκάθαρο φαβορί για να πείσει τον Ισπανό sharpshooter να γυρίσει στην πατρίδα του!

Ουσιαστικά, ο μέχρι πρότινος στόχος της Real Madrid, της ομάδας της γενέτειράς του δηλαδή, είναι πολύ πιθανό να αποχαιρετήσει μετά από μερικά χρόνια τον κόσμο του ΝΒΑ, καθότι δε λαμβάνει σημαντικό playing time σε καμία από τις 3 ομάδες όπου έχει βρεθεί φέτος (Celtics Spurs, Jazz), με την Utah να αναμένεται να τον αποδεσμεύσει δίχως δεύτερη σκέψη στην περίπτωση που παρουσιαζόταν κάτι θελκτικό στη λίστα των waivers.
Μάλιστα, ο δεινός σουτέρ βρίσκεται στη χώρα του εδώ και μερικές ημέρες προκειμένου να περάσει χρόνο με την οικογένειά του ελέω του διαλείμματος των αγωνιστικών δρωμένων λόγω του All Star Game, κάτι που φυσικά… φουντώνει τις φήμες επαναπατρισμού του στο άμεσο μέλλον.

Φέτος, διανύει τη χειρότερη σεζόν της καριέρας του στο ΝΒΑ μετρώντας 1 πόντο και 2 ριμπάουντ ανά 6 λεπτά συμμετοχής σε 25 ματς…