Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Ο Παναθηναϊκός και η Zenit θα διασταυρωθούν για πρώτη φορά φέτος στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της EuroLeague, καθώς ο αγώνας του πρώτου γύρου ήταν ένας από τους τέσσερις που αναβλήθηκαν και δεν έχουν διεξαχθεί ακόμα.

Η ρωσική ομάδα είναι μία από τις εκπλήξεις της χρονιάς με 10 νίκες σε 15 αγώνες και έφτασε στην Αθήνα με σκοπό να κάνει κάτι που δεν έχει καταφέρει στο παρελθόν: να νικήσει τον Παναθηναϊκό για πρώτη φορά. Οι “πράσινοι” έχουν απολογισμό δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες με τη Zenit

«Γνωρίζουμε ότι πρόκειται να παίξουν πολύ σκληρά. Κάθε ομάδα που αλλάζει προπονητή παίζει το επόμενο παιχνίδι πολύ σκληρά με πολλή ένταση», τόνισε ο Billy Barron, ένας από τους κινητήριους άξονες της ομάδας του Xavi Pascual.

«Θα παίξουν στο σπίτι τους, οπότε πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι είμαστε έτοιμοι για αυτό, προκειμένου να παίξουμε για 40 λεπτά. Πρέπει να παίξουμε καλά επιθετικά και αμυντικά, για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, για να ελέγξουμε το παιχνίδι. Ας ελπίσουμε ότι θα μπορέσουμε να δείξουμε ένα καλό αποτέλεσμα», πρόσθεσε ο Αμερικανός γκαρντ.