Η Βayern Munchen είναι ήδη μια από τις πλέον… τυχερές ομάδες της επερχόμενης σεζόν στην EuroLeague, αφού -σύμφωνα με το βαυαρικό πρωτόκολλο- ο γερμανικός σύλλογος αναμένεται να γεμίζει κατά 90% το γήπεδό της, αριθμός που θα επιτρέψει σε 5.750 οπαδούς της να επιστρέψουν στο «σπίτι» τους 549 ημέρες μετά την τελευταία τους εμφάνιση εκεί!

Η πρεμιέρα μάλιστα, της νέας «ζωής» του Audi Dome θα λάβε χώρα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, τον Ερυθρό Αστέρα και την Virtus Bologna, σε ένα φιλικό τουρνουά που είναι προγραμματισμένο για το διήμερο 11-12 Σεπτεμβρίου στο Μόναχο.

Όσον αφορά τα δικαιώματα του φίλαθλου κοινού της, παρά το γεγονός πως θα πρέπει οι παρευρισκόμενοι να είναι εμβολιασμένοι πλήρως ή να έχουν πιστοποιητικό νόσησης από τον κορονοϊό και να φορούν μάσκα κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο στάδιο, δεν θα υπάρχει κανένας περιορισμός για αποστάσεις.

Πέρυσι, η Bayern κατάφερε να μπει για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ετήσια Playoffs της EuroLeague, τερματίζοντας στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 νίκες σε 34 ματς.