Η Bayern ζόρισε την Real και η «βασίλισσα» χρειάστηκε την παράταση για να κερδίσει με 81-76 (κ.α. 72-72) τους Γερμανούς. Στο ματς έγινε αληθινή μάχη. Και τελείωσε και με μια μάχη εκτός παρκέ. Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της Bayern, Andrea Trinchieri είχε «αψιμαχία» με τον Pablo Laso.

O Laso πήγε μετά το ματς στον πάγκο των Βαυαρών για να δώσει το χέρι του στο αντίπαλο τεχνικό τιμ και στον Trinchieri. Ο προπονητής της Bayern, όμως, είχε πάρει ανάποδες και δεν του έδωσε το χέρι.

Ο Ισπανός κόουτς έγινε ψιλομπαρούτι και αντάλλαξε διάφορα σε έντονο ύφος με τον προπονητή των Γερμανών.

Ο Trinchieri τα είχε πάρει γενικά και μετά το ματς άνοιξε διάλογο και με τον Thompkins.

Όταν ο Trinchieri ρωτήθηκε μετά το ματς για το τι έγινε με τους Laso και Thompkins απάντησε… διπλωματικά με την παραλλαγή μιας κλασικής αμερικανικής ατάκας: «Ό,τι γίνεται στο παρκέ, μένει στο παρκέ. Ό,τι συμβαίνει στο Λας Βέγκας, μένει στο Λας Βέγκας».

Οσο για το ματς η Real είχε τον έλεγχο στο πρώτο μέρος, αλλά στην επανάληψη οι Γερμανοί γύρισαν το ματς. Στο τέλος παίχτηκε θρίλερ.

Ο Lucic έκανε το 72-70 για την  Bayern με τρίποντο, ο Deck ισοφάρισε (72-70). Ο Baldwin έκανε λάθος, ο Deck αστόχησε και το ματς πήγε στην παράταση. Εκεί ο εκπληκτικός χθες Tavares (26π. με 4/5βολές, 11/14δίποντα, 9 ριμπάουντ, 1 ασίστ) καθάρισε την Bayern και έδωσε τη νίκη στην «βασίλισσα», που έσπασε τα καλάθια από τα 6.75μ. και είχε μόλις 4/21 τρίποντα (19,1%).

Από την Bayern κορυφαίοι ήταν οι Reynolds (18π., 4ριμπ.), Baldwin (14π., 7ριμπ., 4ασ., 3κοψ.).

Τα δεκάλεπτα: 15-23, 34-39, 50-51, 72-72 κ.α., 76-81 παρ.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

 

OI ΔΗΛΩΣΕΙΣ TRINCHIERI ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ