Ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague, Jordi Bertomeu, είχε τηλεδιάσκεψη με τους παίκτες – μέλη της ELPA σε μια προσπάθεια να τους μιλήσει για τη νέα σεζόν και να τους τονώσει, καθώς τα κρούσματα κορονοϊού δίνουν και παίρνουν ξανά παντού και όλοι ανησυχούν.

Ο Καταλανός τόνισε ότι η σεζόν μπορεί να μην είναι τέλεια, λόγω του Covid-19, αλλά επισήμανε ότι η διοργάνωση πρέπει να γίνει. Επίσης τόνισε ότι όλοι αντιμετωπίζουν με ψυχραιμία την υπόθεση – κορονοϊός, ενώ άφησε να εννοηθεί ότο σύντομα θα επιστρέψει και ο κόσμος στις εξέδρες.

Βέβαια, το πως θα επιστρέψει σύντομα ο κόσμος όταν ο ιός κάνει ήδη νέα επέλαση σε κάθε γωνιά της γης, αυτό είναι ένα άλλο θέμα και φυσικά ο Bertomeu δεν είναι επιδημιολόγος για να το ξέρει.

Οπότε καλά θα έκανε να μην λέει ό,τι του… έρθει.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague, Jordi Bertomeu τόνισε μεταξύ άλλων προς τους παίκτες – μέλη της Ενωσης των αθλητών της διοργάνωσης: «Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει κοινός στόχος μεταξύ των μετόχων. Πιθανότατα δεν θα έχουμε μια τέλεια σεζόν, αλλά μια διαφορετική. Πάνω απ’ όλα, όμως, πρέπει να παίξουμε. Γνωρίζουμε πως η κατάσταση μπορεί να αλλάξει, να εξελιχθεί. Ωστόσο, είμαστε ψύχραιμοι πως σύντομα θα δούμε τον κόσμο να γεμίζει τα γήπεδα και να απολαμβάνει το παιχνίδι».