Ο ισχυρός άνδρας της Euroleague, Jordi Bertomeu, ξεκαθάρισε στην συνέντευξη στην συνέντευξη Τύπου για το οριστικό «τέλος» της φετινής σεζόν, ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε τις σκέψεις του και ζήτησε να ενημερωθεί για τα έσοδα της νέας σεζόν και δεν αμφισβήτησε την φερεγγυότητα και την οικονομική διαφάνεια της διοργάνωσης.

Στην ερώτηση, για το τι έγινε με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο Jordi Bertomeu είπε:

«Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν εξέφρασε προβληματισμό και αντίθεση για τη φερεγγυότητα και την οικονομική διαφάνεια της EuroLeague. Απλώς εξέφρασε τις σκέψεις του και θέλησε να ενημερωθεί για τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας τη νέα σεζόν. Οι ομάδες πιστεύουν ότι το πιο σημαντικό είναι να εξασφαλιστεί η ασφάλεια και η υγεία των παικτών, αυτό ήταν το βασικό θέμα. Θα έχουμε χρόνο να συζητήσουμε το οικονομικό κομμάτι της διοργάνωσης και τις συνέπειες. Σήμερα όμως, δεν ήταν το βασικό ζητούμενο. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε τις σκέψεις του για αυτό το θέμα αλλά μέχρι εκεί».

Ο Bertomeu μίλησε επίσης και για τα σενάρια που θέλουν τον Παναθηναϊκό να σκέφτεται την αποχώρησή του από την Euroleague και ξεκαθάρισε ότι καμία ομάδα δεν εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από την διοργάνωση.