Τα σημαντικότερα από τα… ασήμαντα που είπε στην συνέντευξη τύπου:

Για το αν θα υπάρξει θέμα και με την επόμενη σεζόν, είπε: «Σίγουρα θα επηρεαστεί η επόμενη σεζόν. Δεν ξέρουμε πόσο γιατί έχει να κάνει με το πόσο γρήγορα θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα.  Δεν μπορούμε να προβλέψουμε το μέλλον βασισμένο στο ένστικτο, αλλά σε δεδομένα. Πρέπει να είμαστε ακριβείς με το πως θα ολοκληρωθεί η τωρινή κατάσταση για να δούμε πόσο θα επηρεαστεί η επόμενη σεζόν».

Για το πρόβλημα που δημιουργείτε με αθλητές ομάδων που θέλουν να επιστρέψουν στις πατρίδες τους: «Είναι ευθύνη των ομάδων, όχι δική μας που αποφάσισαν να στείλουν τους παίκτες τους στις ΗΠΑ. Οι ομάδες αποφάσισαν να στείλουν τους παίκτες στις ΗΠΑ, όχι εμείς. Αν ένας παίκτης δεν μπορεί αν αγωνιστεί σε ένα ματς, είναι ευθύνη της ομάδας.  Καταλαβαίνουμε την επιθυμία των παικτών να επιστρέψουν τις ΗΠΑ, αλλά πρέπει να είναι πίσω όταν θα πρέπει».

Για το πότε θα υπάρξει μία οριστική απόφαση: «Στο τέλος Μαΐου θα αποφασίσουμε για το αν θα συνεχιστεί ή όχι αυτή η σεζόν».

Για τις φήμες σχετικά με την ολοκλήρωση της σεζόν με διαφορετικούς τρόπους: «Δεν μου αρέσουν τα σενάρια. Από την έκτη έως την 15η θέση έχουν ελπίδες για τα playoffs. Άλλες περισσότερες άλλες λιγότερες. Θα είναι άδικο για κάποια ομάδα να την βγάλουμε εκτός ενώ έχει ελπίδες».

Για το αν το οικονομικό συμφέρον και η τηλεόραση θα πιέσουν σε πιο γρήγορη επανέναρξη της διοργάνωσης θέτοντας σε κίνδυνο αθλητές, προπονητές, κόσμο: «Αν η τηλεόραση επιμένει να συνεχιστεί η σεζόν, δε θα το κάνουμε ρισκάροντας την υγεία των παικτών και των προπονητών. Θα συνεχιστεί μόνο αν παίκτες και προπονητές είναι 100% ασφαλείς σε θέμα υγείας».