Μαλλιά κουβάρια έχει γίνει με τον Ολυμπιακό η Besiktas με αφορμή την μεταγραφή του Shaquielle McKissic στους ερυθρόλευκους.

Η τουρκική ομάδα θεωρεί ότι ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις της απέναντι στον Αμερικανό. Ο παίκτης όμως, είχε διαφορετική άποψη. Έλεγε ότι  οι Τούρκοι τον είχαν.. φεσώσει.

Ισχυριζόταν ότι ήταν απλήρωτος και έτσι έφυγε από την Besiktas και έκλεισε στον Ολυμπιακό, ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα (10/2) και επίσημα την απόκτησή του.

Οι Τούρκοι λένε, όμως, ότι ο ΜακΚίσικ ανήκει ακόμα στην ομάδα, διότι πληρωνόταν κανονικά και δεν μπορούσε να λύσει το συμβόλαιό του.

Έτσι ισχυρίζονται ότι το συμβόλαιο του Shaquielle McKissic με τους «μαύρους αετούς» είναι ακόμα εν ισχύ, άρα η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό είναι άκυρη.

Η τουρκική ομάδα, μάλιστα ξεκαθάρισε με κάθε επισημότητα μέσω ανακοίνωσής της  ότι ο Shaquielle McKissic της ανήκει και θα προσφύγει στη FIBA για το θέμα της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Besiktas ανέφερε:

«Ο Σακίλ ΜακΚίσικ έχει ακόμη συμβόλαιο με την ομάδα μας. Οι υποχρεώσεις μας αναφορικά με το συμβόλαιό του έχουν εκπληρωθεί. Αν ο ΜακΚίσικ έχει υπογράψει συμβόλαιο με άλλη ομάδα, είναι αναπόφευκτο να τιμωρηθεί για διπλό συμβόλαιο. Ενημερώνουμε το κοινό πως θα ξεκινήσουμε τις νόμιμες διαδικασίες και θα απευθυνθούμε στη FIBA και την τουρκική ομοσπονδία για να προστατεύσουμε τα δικαιώματα του συλλόγου».