Ο Δημήτρης Ιτούδης αποχαιρέτησε οριστικά εδώ και λίγα 24ωρα την CSKA Moscow έπειτα από οκτώ χρόνια παρουσίας. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει την επιτυχημένη καριέρα του στην Fener, την οποία θα προσπαθήσει να επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών έπειτα από την φετινή πολύ κακή χρονιά.

Ο άλλοτε NBAer Bismack Biyombo μέσω ενός Insta story χαρακτήρισε πολύ καλή την επιλογή του 51χρονου κόουτς, ενώ το ακόμη πιο ενδιαφέρον της υπόθεσης είναι ότι έδωσε… ραντεβού μαζί του στην Κωνσταντινούπολη. Η δημοσίευση αυτή άναψε φωτιές με τον 29χρονο σέντερ να την κατεβάζει μετά από λίγα. Πάντως όπου υπάρχει καπνός ίσως να υπάρχει και φωτιά, ιδιαίτερα από την στιγμή που τα “καναρίνια” θα βγουν στην αγορά για πεντάρι, διότι ο Vesely βρίσκεται ένα βήμα πριν φορέσει την φανέλα της Barca.

O Biyombo έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του στο κορυφαίο Πρωτάθλημα του πλανήτη, φορώντας τις φανέλες των Hornets (2011-15, 2018-21), των Raptors (2015-16) και των Magic (2016-18). Xρακτηριστικό είναι ότι ήταν το νούμερο 7 του Draft του 2011, την στιγμή που σε αυτήν την πολυετή θητεία του στο ΝΒΑ αγωνίστηκε σε 702 αγώνες με μέσο όρο 5,1 πόντους και  6,1 ριμπάουντ.

Αναλυτικά η λεζάντα του: «Καλή επιλογή κόουτς! Τα λέμε στην Κωνσταντινούπολη!»