O κορονοϊός έχει πάρει φόρα «σαρώνει» την Euroleague και δεν λέει να σταματήσει με τίποτα και φαίνεται να έχει τοποθετήσει μια ωρολογιακή βόμβα στην καρδιά της διοργάνωσης, που είναι ικανή να ανατινάξει τα πάντα. Αρχικά ο Covid-19 είχε χτυπήσει την Barcelona, καθώς ο Saras Jasikevicius και ο συνεργάτης του, Darius Maskoliunas βρέθηκαν «θετικοί» στον ιό.

Μετά ακολούθησε CSKA.

Οι Ρώσοι ανακοίνωσαν χθες (3/10) ότι καθώς «θετικοί» στον ιό τρεις παίκτες τους, οι Nikola Milutinov, Janis Strelnieks και Semen Antonov!

Σήμερα ήρθαν κι άλλα κακά μαντάτα από τις ομάδες.

Κατ’ αρχάς η Bercelona ανακοίνωσε ότι πέρα από τους Saras Jasikevicius και  Darius Maskoliunas βρέθηκαν «θετικά» στον ιό, άλλα τρία άτομα στην ομάδα, τα οποία πάντως δεν κατονομάστηκαν. Μάλιστα αναβλήθηκε και το παιχνίδι της ομάδας με την Gipuzkoa για την ACB, λόγω της έξαρσης του ιού στους Καταλανούς.

Και σαν να μην έφτανε αυτό το γλυκό έδεσε με την Khimki. Μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό η ρωσική ομάδα ανακοίνωσε ότι βρέθηκαν «θετικοί» στον ιό τρεις παίκτες της οι Jordan Mickey, Jānis Timma και Evgeny Voronov.

Ο Covid-19 συνεχίζει να καλπάζει και δείχνει ασταμάτητος. Οι ομάδες βρίσκονται εν μέσω μιας τρομακτικής επέλασης, που δεν έχει σταματημό. Χάνουν παίκτες, χάνουν προπονητές για διάστημα και κανείς δεν ξέρει αν ποτέ θα μπει φρένο. Και φυσικά κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει αν τα κρούσματα αυξηθούν κι άλλο, κάτι που απεύχονται όλοι, αλλά για ώρα οι προσευχές τους φαίνεται πως δύσκολα θα πιάσουν τόπο.

Και κανείς δεν ξέρει βέβαια, τι θα γίνει με την Euroleague αν το κακό δεν σταματήσει…

 

ΤΟ PΟSΤ ΤΗΣ CSKA

 

 

 

TO POST THΣ BARCELONA

 

 

ΤΟ PΟST ΤΗΣ KHIMKI