Από δυο χωριά έγιναν στον Crvena Zvezda οι Johnny O’Bryant και Dejan Radonjic. Ο Αμερικανός φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» του Βελιγραδίου φέρεται σύμφωνα με σερβικά δημοσιεύματα να τσακώθηκε με τον προπονητή του.

Η διοίκηση του συλλόγου, όμως, πήρε το μέρος του Dejan Radonjic. Οι διοικούντες την ομάδα θεώρησαν ότι «λάθος» ήταν ο 27χρονος φόργουορντ.

Έτσι ο Johnny O’Bryant τιμωρήθηκε με… «καμπάνα αποβολής» από την ομάδα για 10 μέρες.

Ο τσακωμός φέρεται  να έγινε στο ματς των Σέρβων με την Efes. Οι Johnny O’Bryant και Dejan Radonjic «φαγώθηκαν» στο παιχνίδι αυτό, ο Αμερικανός δεν έβαζε νερό στο κρασί του και την… είπε στον προπονητή του και έτσι η διοίκηση τον έθεσε εκτός ομάδας για 10 μέρες.

Ο 27χρονος φόργουορντ του Crvena Zvezda δεν παίζει φυσικά απόψε (29/1) με την ομάδα στο εντός έδρας μας με την Villeurbanne στην 23η Αγωνιστική της Euroleague, ενώ θα… δει με τα πολιτικά και το ματς της 24ης Αγωνιστικής με την Zalgiris στην Λιθουανία.

Η επιστροφή του στην διοργάνωση θα γίνει στις 19/2 (μεσολαβεί η διακοπή στην Euroleague) στο εντός έδρας ματς με την Zenit.

O Johnny O’Bryant έχει παίξει ως τώρα 12 ματς με τον Crvena Zvezda στην Euroleague.

Ο Αμερικανός είναι από τα πιο σημαντικά γρανάζια της μηχανής της σερβικής ομάδας στην διοργάνωση και είχε μέσο όρο 11,3 πόντους (με 50% στα δίποντα και 32,4% στα τρίποντα), 5,2 ριμπάουντ, 1,4 ασίστ, 0,6 κλεψίματα, αλλά και 2,5 λάθη σε 20΄.41΄.