Παρά τις απουσίες των Causeur, Deck, Alocen και Taylor, η Real πάλεψε μέχρι τέλους, αλλά δεν κατάφερε να φύγει με κάτι θετικό από το Βελιγράδι, καθώς ηττήθηκε με 65-62 από τον Ερυθρό Αστέρα, σε εξ αναβολής αγώνα για την 20η αγωνιστική της Euroleague.

 

Σε ένα παιχνίδι που κυριαρχούσαν οι άμυνες και τα άστοχα σουτ, ο Ερυθρός Αστέρας είχε το προβάδισμα για παραπάνω από 30 λεπτά στο σημερινό παιχνίδι (στα 5′ το προβάδισμα της Real), ωστόσο στο τέλος πήγε να κάνει… “χαρακίρι”, αφού με 1′ να απομένει στο ρολόι βρισκόταν μπροστά με 7 πόντους, πριν ο Llull βάλει 2 τρίποντα και κάνει το ματς θρίλερ. Τελικά, ο… “από μηχανής θεός” playmaker των Ισπανών έμελλε να είναι και ο μοιραίος, αφού στα τελευταία 12.6″ (65-62), πήγε να… ξεγελάσει τους διαιτητές για φάουλ πάνω σε τρίποντο, ωστόσο οι “αρχηγοί” της αναμέτρησης δε συγκινήθηκαν, με τους Σέρβους να επικρατούν με 65-62.

 

Κορυφαίος για την ομάδα του Βελιγραδίου ήταν ο Davidovac (13 πόντοι), με τους επίσης διψήφιους Ivanovic (13 πόντοι) και Wolters (12 πόντοι) να βοηθάνε αρκετά, ενώ από την πλευρά των Ισπανών ο Llull, που ήταν αυτός που στην ουσία κράτησε “ζωντανή” τη Real όταν ξέφυγε ο Ερυθρός, σκόραρε 20 πόντους με 5/10 τρίποντα.

 

Πλέον, η σέρβικη ομάδα βελτιώνει το ρεκόρ της στο 10-12 (μετά και την ακύρωση των αγώνων κάθε ομάδας με τις ρωσικές), με τη “Βασίλισσα” να πέφτει στο 16-6, αλλά να παραμένει στην πρώτη 3άδα.

 

Δεκάλεπτα: 16-15, 35-28, 43-42, 65-62

 

Μπορείτε να δείτε τα πλήρη στατιστικά στοιχεία του αγώνα ΕΔΩ.