Ο Iffe Lundberg βρέθηκε μεσούσης της σεζόν στην CSKA Moscow έπειτα από μια εξαιρετική παρουσία στην Zielona Gora και ήταν ένας από τους κύριους παράγοντες τόσο της κατάκτησης της φετινής VTB United League όσο και της παρουσίας της «ρωσικής αρκούδας» στο Final Four της Κολωνίας.

Ωστόσο, φαίνεται πως δεν είναι ακόμα πρόθυμος να ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη, που τον ανήγαγε στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο, θέλοντας να διεκδικήσει μέχρι τέλους το όνειρο του ΝΒΑ!

Ο 26χρονος Δανός δεν είχε επιλεγεί στο Draft του 2016 από κάποια ομάδα της λίγκας, αλλά θεωρεί πως η φετινή του παρουσία σε VTB και EuroLeague μπορεί να είναι ικανή να του χαρίσει μια τεράστια ευκαιρία στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Φέτος, μέτρησε 11 πόντους, 2.5 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 15 αγώνες στην Ευρώπη, αλλά και 10 πόντους, 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 7 αγώνες στη VTB με τη φανέλα της CSKA.

Νωρίτερα όμως, αριθμούσε 20 πόντους, 4 ριμπάουντ και 5 ασίστ στην σαφώς κατώτερη Zielona σε 18 ματς στην εν λόγω διοργάνωση.