H CSKA αποκτά ένα επιπλέον αβαντάζ στους αγώνες που θα δίνει. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη εξασφάλισε ειδική άδεια από το Δήμο της Μόσχας και πλέον θα μπορεί να έχει το 50% των φιλάθλων της στους αγώνες που θα δίνει σε VTB League και Euroleague στην έδρα της.

Μέχρι τώρα οι ρωσικές ομάδες μπορούσαν να έχουν μόνο το 25% του κόσμου τους στις εξέδρες στα παιχνίδια τους βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ίσχυαν στην Ρωσία.

Η CSKA όμως, εξασφάλισε ειδική άδεια από τον Δήμο της Μόσχας για να διπλασιάσει το νούμερο αυτό. Έτσι οι φίλαθλοί της θα μπορούν να καλύπτουν πλέον το 50% των θέσεων της «Megasport Arena».

Μάλιστα η απόφαση αυτή θα τεθεί άμεσα σε ισχύ και έτσι οι Μοσχοβίτες θα υποδεχτούν την Fenerbahce αύριο (22/1, 19:00) στην Euroleague έχοντας στο πλευρό τους το 50% των οπαδών τους στην «Megasport Arena».

Η CSKA ανακοίνωσε και επίσημα το όλο θέμα τονίζοντας στις σελίδες του συλλόγου στα social media: «Χάρη στην εντολή του Δημάρχου της Μόσχας, από τις 22 Ιανουαρίου, το 50% των θεατών από τη συνολική χωρητικότητα της Megasport Arena επιτρέπεται να παρακολουθήσουν αθλητικές εκδηλώσεις της ομάδας, ένα νούμερο που είναι διπλάσιο από τον ισχύοντα κανόνα»!
 

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΗΣ CSKA