Ένα απίστευτο ξέσπασμα του Zeljko Obradovic είχε σημαδέψει το παιχνίδι της CSKA με τη Fenerbahce στη Μόσχα.

 Ο Obradovic μας έχει συνηθίσει στα ”κοκκινίσματα” και στα… μπινελίκια του κατά τη διάρκεια των αγώνων αλλά ένα ξέσπασμα του κόντρα στη CSKA είχε γίνει viral.

 «F@ck you Gigi Datome, f@ck you everybody. Shame on you», είχε πει μεταξύ των άλλων στο time out και ο Datome θυμήθηκε εκείνο το βράδυ. Ο Ιταλός φόργουορντ τόνισε πως είναι κομμάτι της ζωής τους ενώ επέλεξε να κάνει αυτοκριτική για το γεγονός πως ήταν απογοητευτικοί.

«Είχαμε πολλούς τραυματισμούς και δεν ήμασταν έτοιμοι από πλευράς φυσικής κατάστασης. Είχαμε αθλητές που προέρχονταν από το Παγκόσμιο Κύπελλο, κάναμε λίγες προπονήσεις και ξεκινήσαμε αμέσως τα επίσημα παιχνίδια. Πήραμε το Κύπελλο, κερδίσαμε τα οκτώ από τα τελευταία 12 ματς στη Euroleague, τα πηγαίναμε καλά και ο κόσμος μας υποστήριζε, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να πετυχαίνεις τους στόχους σου. Πιστεύω πως αν η σεζόν συνεχιζόταν θα πηγαίναμε στα playoffs και εκεί δεν θα ένιωθε χαρούμενος ο αντίπαλός μας.

Θυμάμαι τι έγινε με τον Obradovic, αυτά είναι κομμάτια της ζωής μας. Έχουμε μια πολύ καλή σχέση με εκείνον, ξέρω πόσο με σέβεται. Τα λεπτά που μου δίνει είναι ο καλύτερος τρόπος για να μου δείξει πόσο με εμπιστεύεται. Φέτος ήμασταν απογοητευμένοι και ήταν και εκείνος με εμάς. Αντέδρασε και αυτό φάνηκε στην κάμερα. Αυτό είναι που με στενοχώρησε, ότι το έδειξαν οι κάμερες, είναι όμως κομμάτι της ζωής μας», είπε χαρακτηριστικά στη Sabah ο Datome.